Обосновани Футболни Прогнози

Нумансия - Леганес

6 Декември 2015 - 18:00
Нумансия
Леганес
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.48
1 - 2
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да разгледам футболния двубой от поредния кръг на футболното първенство в Сегунда Дивисион на Испания между съставите на Нумансия и Леганес.

Факти и статистика за днешния футболен двубой:

Нумансия

Футболистите на Нумансия заемат 12-то място в класирането с 20 точки, след 4 победи, 8 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 15 двубоя имат голова разлика 21-19. На домашна сцена отборът има 7 срещи досега, в които е записал 3 победи, 4 равенства и нито една загуба у дома, вкарал е 13 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 8 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Рохийос има записани една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-8.

Леганес

Гостуващият тим на Леганес се намира на 11-то място в таблицата със събрани 20 точки, записани след 4 победи, 8 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 мача е вкарал 17 попадения и е позволил да му отбележат 13 попадения във вратата си. Навън отборът е играл 7 мача, в които е записал 4 равенства и 3 загуби и все още няма нито една победа навън, при обща голова разлика 4-7.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Леганес е постигнал 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 5 вкарани и 2 получени гола.

Нумансия - Леганес - директни срещи

В предишните 2 изиграни мача между двата отбора, тимът на Нумансия няма спечелена нито една победа, отбора на Леганес също не е спечелил нито една победа, а 2 мача са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 1-1. В предишната среща пред своите почитатели срещу тима на Леганес, играчите на Нумансия нямат победа и едно равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините е с 2 последователни равенствa в шампионата, а у дома постигна равенство в последния си мач.

Съставът на гостите от Леганес има успех в последната си среща в Испания, а като гост има загуба в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.48 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.