Обосновани Футболни Прогнози

Кьолн - Аугсбург

5 Декември 2015 - 16:30
Кьолн
Аугсбург
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днес мисля да пиша за сблъсъка от 15-ия кръг на текущият футболен сезон в Германия в турнира Бундеслига между отборите на Кьолн и Аугсбург. Треньорът на домакините Петер Щьогер извежда своите играчи срещу Аугсбург на своя стадион.

Ето и фактите за днешния футболен мач:

Кьолн

Играчите на Кьолн са 10-ти в класирането с общ сбор от 20 точки, събрани след 5 победи, 5 равенства и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните 14 срещи имат отрицателна голова разлика 15-18. Пред своите винаги подкрепящи го привърженици отборът на Кьолн е играл 7 двубоя досега, в които има 2 победи, 4 равенства и 1 загуба, отбелязал е 5 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 4 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Бундеслига футболистите на Кьолн имат в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 2 вкарани и 6 получени гола.

Аугсбург

Гостуващият тим на Аугсбург е 16-ти в класирането с актив от 10 точки, постигнати след 2 победи, 4 равенства и 8 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 14 срещи има голова разлика 17-25. Навън отборът е изиграл 6 двубоя досега, в които е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 10-13.

В последните си 6 официални срещи в Бундеслига съставът на Аугсбург има на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 12 гола.

Кьолн - Аугсбург - преки мачове

В последните 4 изиграни сблъсъка между двата тима, съставът на Кьолн е записал една победа, състава на Аугсбург е спечелил 2 успеха, а в една среща двата отбора са си поделили точките, при обща голова разлика 5-4. В предишните 2 двубоя пред своите фенове с Аугсбург, играчите на Кьолн имат 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините е в серия от 2 равни срещи в първенството на Германия, а у дома е в серия от 2 поредни равенствa.

Съставът на гостите от Аугсбург стигна до реми в последния си мач в Германия, а при гостуванията си има успех в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.