Обосновани Футболни Прогнози

Кардиф - Бърнли

28 Ноември 2015 - 17:00
Кардиф
Бърнли
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
2 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе мача между футболните отбори на Кардиф и Бърнли от 18-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Англия в Чемпиъншип. Кардиф излизат срещу Виненочервените на домашния си стадион.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Кардиф

Футболистите на тима домакин се намират на 9-та позиция във временното подреждане с актив от 25 точки, постигнати след 6 победи, 7 равенства и 4 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 17 двубоя имат голова разлика 17-14. У дома Кардиф има 8 срещи досега, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 1 загуба, отбелязал е 10 попадения във вратата на своите гости и е допуснал 4 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип тимът на Кардиф има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 3-3.

Бърнли

Отборът на гостите от Бърнли е на 5-та позиция в класирането с актив от 33 точки, записани след 9 победи, 6 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 17 двубоя има положителна голова разлика 24-15. Навън съставът е играл 8 мача до момента, в които е записал 3 победи, 4 равенства и една загуба, отбелязал е 7 попадения в противниковата врата и е допуснал 6 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални мача в Чемпиъншип футболистите на Бърнли имат на сметката си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, като са отбелязали в противниковата врата 8 гола и са допуснали 4 попадения от противниковите отбори.

Кардиф - Бърнли - директни мачове

В предишните 5 изиграни двубоя между двата съперника, Сините птици има спечеленa една победа, тима на Бърнли няма нито една победа, а 4 двубоя са завършили с равенство, при общо голово съотношение 7-3. В предишните 2 срещи пред своите фенове срещу Бърнли, Домакините от Кардиф са записали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от Кардиф допусна неуспех в последния кръг в първенството, а на своя стадион постигна успех в последния си мач.

Тимът на Бърнли е в серия от 2 равенствa в първенството на Англия, а далеч от дома стигна до равенство в предишния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.