Обосновани Футболни Прогнози

Атлетико Лисабон - Жил Висенте

25 Ноември 2015 - 17:00
Атлетико Лисабон
Жил Висенте
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днес ще се спра на двубоя между отборите на Атлетико Лисабон и Жил Висенте от поредния кръг на настоящият сезон в Португалия в турнира Сегунда Лига. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите футболисти срещу Петлите.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния двубой:

Атлетико Лисабон

Играчите на тима домакин са 9-ти в таблицата с 22 точки, събрани след 6 победи, 4 равенства и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 15 мача са успели да отбележат 15 гола във вратата на съперниците си и са инкасирали 13 гола в собствената мрежа. Като домакин съставът има 8 срещи, в които има 3 победи, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 11-11.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Атлетико Лисабон е постигнал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 3 попадения и са получили 4 гола.

Жил Висенте

Съставът на гостите от Жил Висенте е на 17-та позиция в таблицата с временното подреждане със събрани 19 точки, след 5 победи, 4 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните 15 мача е реализирал 19 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 17 попадения в своята врата. Като гост отборът е изиграл 7 мача досега, в които има една победа и 6 загуби, при голова разлика 5-12.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Жил Висенте има записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 8 попадения и са им вкарали 8 попадения.

Атлетико Лисабон - Жил Висенте - директни мачове

.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на Атлетико Лисабон стигна до реми в предишния кръг в шампионата, а на собствения си терен е в серия от 2 поредни поражения.

Отборът на гостите от Жил Висенте стигна до реми в последната си среща в шампионата на Португалия, а при гостуванията си е в серия от 4 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.