Обосновани Футболни Прогнози

Макаби Назарет - Макаби Херцлия

23 Ноември 2015 - 18:00
Макаби Назарет
Макаби Херцлия
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
1 - 2
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще дам прогноза за мача между футболистите на Макаби Назарет и Макаби Херцлия от поредния кръг на шампионата в Израел в Лига Леумит. Играчите на Макаби Назарет посрещат на Илот противниковия отбор на Макаби Херцлия.

Информацията за днешната футболна среща:

Макаби Назарет

Играчите на домакините от Макаби Назарет са 9-ти в класирането с общ сбор от 16 точки, натрупани след 5 победи, 1 равенство и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 11 мача имат отрицателна голова разлика 11-12. На домашна сцена Назарет има 5 двубоя досега, в които има 4 победи, едно равенство и все още няма загуба у дома, при голова разлика 7-2.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Макаби Назарет са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 8 получени гола.

Макаби Херцлия

Гостуващият състав на Макаби Херцлия се намира на 4-та позиция в класирането с общ актив от 19 точки, от 5 победи, 4 равенства и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 11 срещи е успял да вкара 16 гола в противниковата врата и е допуснал 11 попадения в мрежата си. Като гост тимът е играл 5 срещи досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 9-6.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Макаби Херцлия е постигнал 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при голова разлика 7-4.

Макаби Назарет - Макаби Херцлия - преки мачове

В предишните 5 сблъсъка между двата отбора, отборът на Макаби Назарет е записал 2 успеха, Макаби Херцлия е записал една победа, а в 2 срещи двата тима са завършили наравно, при общо голово съотношение 9-7. В последните 2 двубоя пред своите фенове с тима на Макаби Херцлия, футболистите на Макаби Назарет нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините има поражение в последния си мач в Израел, а на своя стадион постигна равенство в последния си двубой.

Отборът на Макаби Херцлия е с 2 последователни ремита в шампионата, а далеч от дома постигна равенство в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.