Обосновани Футболни Прогнози

ПАОК - Панайтоликос

22 Ноември 2015 - 15:00
ПАОК
Панайтоликос
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 11-ия кръг на текущото първенство в Гърция в Супер Лига между ПАОК и Панайтоликос. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу гостуващия отбор на Панайтоликос.

Факти и статистика за предстоящия футболен мач:

ПАОК

Футболистите на ПАОК са 6-ти в таблицата с временното класиране с 15 точки, записани след 4 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 мача имат голова разлика 18-16. Като домакин ПАОК е играл 5 срещи, в които има 2 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 8-7.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на ПАОК има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 12-12.

Панайтоликос

Гостуващият състав на Панайтоликос е 12-ти в класирането с 11 точки, събрани след 3 победи, 2 равенства и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 10 двубоя има отрицателна голова разлика 13-21. При визитите си отборът има 4 мача, в които има 1 победа, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 6-10.

В последните си 6 официални двубоя в Супер Лига футболистите на Панайтоликос имат на сметката си една победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 8-18.

ПАОК - Панайтоликос - директни срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата съперника, съставът на ПАОК е спечелил 2 победи, отбора на Панайтоликос също има спечелени 2 победи, а в една среща двата противника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 4-5. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с Панайтоликос, футболистите на ПАОК са записали 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините от ПАОК постигна реми в предишната си среща в първенството на Гърция, а у дома стигна до равенство в предишния си мач.

Съставът на Панайтоликос има успех в последния кръг в Гърция, а като гост има загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.