Обосновани Футболни Прогнози

Майорка - Луго

21 Ноември 2015 - 17:00
Майорка
Луго
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка от 14-ия кръг на настоящият шампионат в Сегунда Дивисион на Испания между футболистите на Майорка и Луго. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Луго на своя терен.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен сблъсък:

Майорка

Домакините заемат 19-то място в таблицата с общ актив от 14 точки, след 3 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 срещи имат отрицателна голова разлика 8-12. У дома Майорка е изиграл 6 срещи, в които има 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 3-1.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Майорка е постигнал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са отбелязали в противниковата врата 5 гола и са получили 4 гола от противниковите футболни тимове.

Луго

Съставът на гостите от Луго се намира на 6-та позиция във временното подреждане с актив от 20 точки, след 5 победи, 5 равенства и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 13 мача има голова разлика 11-12. При гостуванията си съставът е играл 6 двубоя досега, в които има 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, вкарал е 4 гола в противниковата врата и е допуснал 9 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Луго има на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вмъкнали на противника си 6 попадения и са им вкарали 5 гола.

Майорка - Луго - преки мачове

В последните 4 сблъсъка между двата противника, отборът на Майорка има постигнатa една победа, отбора на Луго е спечелил 2 успеха, а един мач е завършил с равенство, при обща голова разлика 3-7. В последните 2 срещи у дома срещу тима на Луго, футболистите на Майорка са постигнали една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините от Майорка допусна поражение в последния кръг в шампионата на Испания, а у дома постигна реми в предишната си среща.

Отборът на гостите записа равенство в последния кръг в шампионата на Испания, а при гостуванията си има успех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.