Обосновани Футболни Прогнози

Шатору - Дюнкерк

20 Ноември 2015 - 21:00
Шатору
Дюнкерк
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
отложен

Днешната прогноза е за мача от 13-ия кръг на футболния сезон във Франция в Лига Национал между футболните тимове на Шатору и Дюнкерк. Треньора на домакините извежда на Стад Гастон Пети своите играчи срещу Дюнкерк.

Стига приказки време е за информацията за днешната футболна среща:

Шатору

Домакините от Шатору са 14-ти в таблицата с общ актив от 11 точки, постигнати след 3 победи, 2 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 12 срещи са вкарали 14 попадения във вратата на съперниците си и са получили 17 попадения в мрежата си. Като домакин Шатору има 5 двубоя, в които е записал едно равенство и 4 загуби и все още са без победа у дома, при голова разлика 3-9.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига Национал отборът на Шатору има записани 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 7-11.

Дюнкерк

Отборът на гостите от Дюнкерк е 7-ми в класирането с 17 точки, постигнати след 5 победи, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 12 срещи има отрицателна голова разлика 15-16. При гостуванията си тимът е играл 5 двубоя, в които има едно равенство и 4 загуби и все още няма победа навън, отбелязал е 2 попадения във вратата на своите домакини и е позволил да му вкарат 8 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Дюнкерк имат на сметката си 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 8-9.

Шатору - Дюнкерк - директни двубои

.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на Шатору записа реми в предишния си двубой в първенството на Франция, а у дома е с 4 поражения.

Тимът на гостите от Дюнкерк постигна успех в предишния кръг в Франция, а при визитите си е с 4 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.