Обосновани Футболни Прогнози

Екзитър - Кроули Таун

14 Ноември 2015 - 17:00
Екзитър
Кроули Таун
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.34
2 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между съставите на Екзитър и Кроули Таун от 17-ия кръг на футболния сезон в Втора Лига на Англия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу футболистите на Кроули Таун на своя стадион.

Но стига общи приказки време е за статистиката за днешния футболен сблъсък:

Екзитър

Играчите на Екзитър са 14-ти във временното подреждане с 22 точки, записани след 6 победи, 4 равенства и 6 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 16 мача са реализирали 21 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 23 попадения в своята врата. У дома отборът на Екзитър има 8 двубоя, в които има 4 победи, 3 равенства и една загуба, вкарал е 13 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Втора Лига тимът на Екзитър е постигнал една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 8 получени гола.

Кроули Таун

Гостуващият състав на Кроули Таун заема 16-та позиция в таблицата с временното подреждане със събрани 21 точки, след 6 победи, 3 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 16 мача е отбелязал 19 попадения и е позволил да му вкарат 24 гола в собствената мрежа. Навън отборът има 8 мача, в които е записал 3 победи, едно равенство и 4 загуби, вкарал е 12 попадения във вратата на противниците си и е получил 15 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Лига отборът на Кроули Таун има в актива си 4 победи и 2 загуби, като са отбелязали 10 попадения и са инкасирали 9 попадения.

Екзитър - Кроули Таун - преки двубои

.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините има поражение в последния кръг в шампионата на Англия, а при домакинствата си записа равенство в последната си среща.

Отборът на гостите е в серия от 2 последователни победи в Англия, а като гост има победа в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.34 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.