Обосновани Футболни Прогнози

Модена - Специя

27 Октомври 2015 - 22:30
Модена
Специя
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 10-ия кръг на футболния сезон в Серия Б на Италия между Модена и Специя. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу футболистите на Специя на Алберто Браглия.

Накратко информацията за днешния мач:

Модена

Футболистите на Модена се намират на 16-то място в таблицата с временното класиране с актив от 10 точки, от 3 победи, 1 равенство и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 9 двубоя са вкарали 6 гола в противниковата врата и са получили 12 попадения в мрежата си. У дома Модена е играл 5 срещи до момента, в които е записал 3 победи и 2 загуби, реализирал е 4 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 4 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Серия Б играчите на Модена имат записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 5-9.

Специя

Гостуващият отбор на Специя е 5-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 15 точки, събрани след 4 победи, 3 равенства и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните 9 срещи е реализирал 12 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 12 попадения в мрежата си. На чужд терен отборът е играл 5 срещи досега, в които има 2 победи, 1 равенство и 2 загуби, вкарал е 8 попадения във вратата на своите домакини и е получил 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Специя има в актива си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 7 гола.

Модена - Специя - преки двубои

В предишните 5 играни сблъсъка между двата съперника, тимът на Модена има записанa една победа, отбора на Специя има записани 2 успеха, а 2 мача са завършили наравно, при общо голово съотношение 6-6. В последните 2 срещи пред своите почитатели с Специя, Домакините от Модена са записали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините от Модена има поражение в предишния си мач в шампионата на Италия, а при домакинствата си има успех в последния си двубой.

Съставът на Специя стигна до равенство в предишния кръг в Италия, а при визитите си има поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.