Обосновани Футболни Прогнози

Динамо Минск - Славия Мозир

25 Октомври 2015 - 15:00
Динамо Минск
Славия Мозир
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се разгледам футболния двубой между футболните състави на Динамо Минск и Славия Мозир от поредния кръг на текущият шампионат в Премиер Лига на Беларус. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Славия Мозир на домашния си стадион.

Накратко информацията за предстоящия сблъсък:

Динамо Минск

Домакините са втори във временното подреждане с общ актив от 46 точки, постигнати след 13 победи, 7 равенства и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 23 срещи имат голова разлика 32-12. На домашна сцена тимът е изиграл 11 двубоя досега, в които е записал 8 победи, 2 равенства и 1 загуба, отбелязал е 18 гола в противниковата врата и е получил 5 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Премиер Лига футболистите на Динамо Минск имат на сметката си 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 8 вкарани и 4 получени гола.

Славия Мозир

Тимът на гостите от Славия Мозир е 11-ти в класирането с общ сбор от 23 точки, събрани след 6 победи, 5 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 23 двубоя има отрицателна голова разлика 29-44. Навън тимът е играл 11 мача до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 6 загуби, реализирал е 11 попадения в мрежата на своите домакини и е допуснал 19 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Премиер Лига футболистите на Славия Мозир са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 6-14.

Динамо Минск - Славия Мозир - директни срещи

В последните 5 срещи между двата противника, тимът на Динамо Минск е постигнал 3 победи, отбора на Славия Мозир е спечелил една победа, а 1 двубой е завършил с равенство, при обща голова разлика 12-7. В предишните 2 срещи пред своите привърженици срещу Славия Мозир, играчите на Динамо Минск имат една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 2 поредни победи в първенството на Беларус, а у дома има успех в последната си среща.

Съставът на Славия Мозир е с 2 поражения в шампионата на Беларус, а като гост има успех в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.