Обосновани Футболни Прогнози

Дюнкерк - Колмар

16 Октомври 2015 - 21:00
Дюнкерк
Колмар
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между тимовете на Дюнкерк и Колмар от поредния кръг на футболното първенство в Лига Национал на Франция. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия отбор на Колмар на домашния си стадион Стад Марсел Трибю.

Факти и статистика за днешния мач:

Дюнкерк

Дюнкерк са 11-ти във временното подреждане с актив от 11 точки, записани след 3 победи, 2 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 9 мача имат голова разлика 10-13. Пред своите верни привърженици Дюнкерк е изиграл 5 срещи, в които има 3 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 8-6.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Дюнкерк са постигнали 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 12 гола.

Колмар

Гостуващият отбор на Колмар е 17-ти в класирането с 7 точки, от една победа, 4 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 9 срещи е вкарал 5 попадения в противниковата врата и е инкасирал 10 попадения в мрежата си. На чужд терен съставът е изиграл 4 двубоя, в които има 3 равенства и една загуба и все още няма нито една победа навън, отбелязал е 3 попадения във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Колмар е постигнал 2 равенства и 4 загуби и не са постигнали нито една победа, при обща голова разлика 2 вкарани и 8 получени гола.

Дюнкерк - Колмар - директни двубои

В последните 4 двубоя между двата противника, Дюнкерк е записал една победа, отбора на Колмар също има записанa една победа, а в 2 двубоя двата противника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 1-2. В предишните 2 мача на своя терен срещу Колмар, футболистите на Дюнкерк нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от Дюнкерк допусна неуспех в последния кръг в първенството на Франция, а на собствения си стадион има успех в последната си среща.

Отборът на гостите е в серия от 3 загуби в шампионата на Франция, а при визитите си има поражение в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.