Обосновани Футболни Прогнози

Валядолид - Реал Овиедо

11 Октомври 2015 - 13:00
Валядолид
Реал Овиедо
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 3
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния сблъсък от 8-ия кръг на текущото футболно първенство в Сегунда Дивисион на Испания между Валядолид и Реал Овиедо. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Хосе Зория своите играчи срещу противниковия футболен отбор на Реал Овиедо.

Ето и статистиката за днешния мач:

Валядолид

Виолетовите заемат 14-та позиция в класирането с 9 точки, записани след 2 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 7 мача са успели да отбележат 6 гола във вратата на противниците си и са получили 7 гола в собствената мрежа. На домашна сцена Валядолид има 3 мача досега, в които има 2 победи, 1 равенство и все още няма загуба у дома, при обща голова разлика 3-0.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Валядолид имат в актива си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 6 гола.

Реал Овиедо

Гостуващият състав на Реал Овиедо се намира на 11-та позиция в класирането с актив от 9 точки, записани след 2 победи, 3 равенства и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 7 двубоя е отбелязал 10 гола в мрежата на съперниците си и е получил 9 гола в собствената врата. На чужд терен тимът има 3 двубоя досега, в които е записал 1 победа, едно равенство и 1 загуба, отбелязал е 3 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 3 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Реал Овиедо е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 7 получени гола.

Валядолид - Реал Овиедо - преки мачове

.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на Валядолид е с 3 последователни ремита в първенството на Испания, а на своя стадион стигна до равенство в предишната си среща.

Тимът на Реал Овиедо е с 2 последователни равни срещи в Испания, а на чужд терен стигна до равенство в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.