Обосновани Футболни Прогнози

Бъри - Уигън

10 Октомври 2015 - 17:00
Бъри
Уигън
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.45
2 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще се играе футболната среща от 12-ия кръг на първенството в Първа Лига на Англия между Бъри и Уигън. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу футболистите на Уигън на своя стадион.

Накратко факти и статистика за днешната среща:

Бъри

Домакините от Бъри са 3-ти в таблицата с актив от 22 точки, постигнати след 6 победи, 4 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 11 мача са вкарали 21 попадения във вратата на противниците си и са получили 15 попадения в своята мрежа. На домашна сцена тимът на Бъри има 5 срещи досега, в които има 2 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 9-8.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Бъри е постигнал само победи и показват, че се намират отлична форма, при обща голова разлика 11-4.

Уигън

Гостуващият тим на Уигън е 9-ти в таблицата с общ актив от 16 точки, записани след 4 победи, 4 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните 11 двубоя има положителна голова разлика 14-13. Навън отборът е играл 5 двубоя, в които е записал една победа, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 6-10.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Латикс има в актива си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 10 вкарани и 9 получени гола.

Бъри - Уигън - директни двубои

В предишните 3 изиграни сблъсъка между двата противника, съставът на Бъри няма спечелена нито 1 победа, тима на Уигън има постигнати 2 победи, а 1 среща е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 1-4. В предишните 2 срещи на своя терен с Уигън, футболистите на Бъри нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на Бъри е с 6 победи в Англия, а на собствения си стадион е в серия от 2 успеха.

Тимът на гостите от Уигън е в серия от 3 равенствa в Англия, а при визитите си постигна равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.45 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.