Обосновани Футболни Прогнози

Консолат Марсилия - Колмар

28 Август 2015 - 21:00
Консолат Марсилия
Колмар
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 4-ия кръг на сезона в Франция в Лига Национал между Консолат Марсилия и Колмар. Консолат Марсилия излизат срещу Колмар на домашния си терен.

Време е за информацията за днешния двубой:

Консолат Марсилия

Консолат Марсилия заемат първа позиция в таблицата с временното класиране с 7 точки, след 2 победи и 1 равенство, като отбора все още е без загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 3 срещи имат положителна голова разлика 5-1. Пред собствените си верни привърженици отборът на Консолат Марсилия е изиграл 1 двубой до момента, в който има една победа, при голова разлика 3-0.

В последните си 6 официални мача в Лига Национал футболистите на Консолат Марсилия имат в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 10 гола.

Колмар

Гостуващият отбор на Колмар се намира на 5-та позиция в класирането с актив от 5 точки, след една победа и 2 равенства, като тима все още не е допуснал загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 3 двубоя има положителна голова разлика 3-2. Като гост съставът има 1 мач до момента, в който има 1 равенство, отбелязал е едно попадение в противниковата врата и е получил едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Колмар е постигнал 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 12 вкарани и 7 получени гола.

Консолат Марсилия - Колмар - преки двубои

В последните 2 изиграни срещи между двата противника, тимът на Консолат Марсилия не е записал нито една победа, а състава на Колмар е постигнал 2 победи, при общо голово съотношение 5-7. В последната среща у дома срещу тима на Колмар, играчите на Консолат Марсилия нямат победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините от Консолат Марсилия записа реми в предишния си мач в Франция, а у дома има успех в предишната си среща.

Отборът на гостите постигна победа в предишния кръг в шампионата, а на чужд терен записа равенство в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.