Обосновани Футболни Прогнози

Кристъл Палас - Астън Вила

22 Август 2015 - 17:00
Кристъл Палас
Астън Вила
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.20
2 - 1
позната футболни прогнози

Днеска забелязах доста доходните коефициенти в футболния мач между отборите на Кристъл Палас и Астън Вила от 3-ия кръг на текущият шампионат в Англия в Премиършип. Треньора на домакините Алън Пардю извежда на своя терен своите футболисти срещу Астън Вила.

Факти и статистика за предстоящия мач:

Кристъл Палас

Домакините от Кристъл Палас са на 7-мо място във временното подреждане с актив от 3 точки, след една победа и една загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 2 мача са реализирали 4 попадения във вратата на съперниците си и са инкасирали 3 гола в своята мрежа. Като домакин Кристъл Палас е играл 1 двубой, в който е записал 1 загуба, при обща голова разлика 1-2.

В предишните си 6 официални двубоя в Премиършип играчите на Кристъл Палас са постигнали 3 победи и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 9 попадения и са получили 7 попадения.

Астън Вила

Гостуващият отбор на Астън Вила е 10-ти във временното класиране с актив от 3 точки, след една победа и 1 загуба от началото на сезона, като в изиграните 2 двубоя има голова разлика 1-1. Като гост съставът е изиграл един двубой досега, в който е записал една победа, при обща голова разлика 1-0.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Вила имат записани 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 10 гола.

Кристъл Палас - Астън Вила - преки двубои

В последните 5 изиграни мача между двата тима, Кристъл Палас е спечелил 3 успеха, състава на Астън Вила е спечелил 1 победа, а един двубой е завършил с равенство, при общо голово съотношение 4-1. В предишните 2 срещи у дома срещу състава на Лъвовете, футболистите на Кристъл Палас са записали 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Кристъл Палас има неуспех в последния кръг в шампионата на Англия, а при домакинствата си има поражение в предишната си среща.

Съставът на гостите допусна неуспех в последната си среща в шампионата на Англия, а далеч от дома постигна победа в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.20 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.