Обосновани Футболни Прогнози

Донкастър - Саутенд

19 Август 2015 - 21:45
Донкастър
Саутенд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
0 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за футболния мач между футболните отбори на Донкастър и Саутенд от 4-ия кръг на текущият шампионат в Англия в турнира Първа Лига. Донкастър излизат срещу противниковия футболен отбор на Саутенд на своя терен.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен сблъсък:

Донкастър

Донкастър се намират на 16-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 2 точки, след 2 поредни равни срещи на старта на новия футболен сезон, като в изиграните общо 2 двубоя имат голова разлика 1-1. Като домакин Донкастър има 1 мач до момента, в който има 1 равенство, вкарал е само едно попадение във вратата на противниците си и е допуснал само един гол в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Лига играчите на Донкастър са постигнали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 8 получени гола.

Саутенд

Съставът на гостите от Саутенд е на 20-то място във временното класиране с 1 точка, след едно равенство и 1 загуба от старта на сезона, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните общо 2 двубоя е отбелязал 1 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 3 гола в мрежата си. На чужд терен съставът е играл 1 двубой до момента, в който е записал 1 равенство, вкарал е едно попадение във вратата на противниците си и е получил един гол в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Саутенд е постигнал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали 6 попадения и са им вкарали 10 гола.

Донкастър - Саутенд - директни срещи

В последните 5 двубоя между двата тима, тимът на Донкастър е спечелил 3 успеха, отбора на Саутенд има записанa една победа, а в една среща двата тима са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 11-5. В предишните 2 срещи на своя терен с тима на Саутенд, футболистите на Донкастър имат 2 победи.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на Донкастър е с 2 ремита в шампионата на Англия, а у дома постигна реми в предишната си среща.

Тимът на Саутенд има неуспех в предишната си среща в шампионата на Англия, а като гост стигна до реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.