Обосновани Футболни Прогнози

ФК Тюмен - Факел Воронеж

17 Август 2015 - 17:00
ФК Тюмен
Факел Воронеж
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния мач от поредния кръг на настоящето първенство в Русия в Първа Дивизия между футболните тимове на ФК Тюмен и Факел Воронеж. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Факел Воронеж на своя стадион.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия сблъсък:

ФК Тюмен

Домакините заемат 13-то място в класирането с 7 точки, натрупани след 2 победи, едно равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 6 мача имат голова разлика 5-5. Пред своите предани привърженици ФК Тюмен има 4 срещи, в които има 2 победи и 2 загуби, вкарал е 4 гола в противниковата врата и е получил 3 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на ФК Тюмен са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 5 получени гола.

Факел Воронеж

Съставът на гостите от Факел Воронеж е 18-ти в класирането с актив от 3 точки, след една победа и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 6 двубоя е реализирал 5 попадения и е допуснал 9 попадения в мрежата си. Като гост съставът е изиграл 3 двубоя до момента, в които е записал 3 поредни поражения, при обща голова разлика 1-4.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Факел Воронеж имат на сметката си една победа и 5 загуби, при обща голова разлика 5-9.

ФК Тюмен - Факел Воронеж - преки двубои

.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините е с 2 поредни победи в първенството, а при домакинствата си е в серия от 2 успеха.

Тимът на Факел Воронеж е с 2 поредни загуби в шампионата, а при гостуванията си е с 3 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.