Обосновани Футболни Прогнози

Уигън - Донкастър

16 Август 2015 - 14:30
Уигън
Донкастър
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща от поредния кръг на сезона в Първа Лига на Англия между футболните състави на Уигън и Донкастър. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия отбор на Донкастър на своя терен.

Факти и данни за днешния сблъсък:

Уигън

Футболистите на Уигън заемат 21-во място в класирането с 0 точки след 1 загуба, като имат отрицателна голова разлика 0-2. На своя терен тимът на Уигън все още не е изиграл нито една среща до момента, при обща голова разлика 0-0.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Латикс има на сметката си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са разписали в мрежата на противниците си 8 попадения и са допуснали 3 попадения от противниковите футболни тимове.

Донкастър

Гостуващият състав на Донкастър е на 10-та позиция във временното подреждане с 1 спечелена точка, след 1 равенство, като има голова разлика 1-1. Навън тимът все още не е изиграл нито една среща досега, като все още не се е разписал във вратата на своите домакини и все още не е получил нито един гол във вратата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Донкастър е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 8 гола.

Уигън - Донкастър - преки срещи

.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините допусна загуба в последния си двубой в Англия, а при домакинствата си е в серия от 3 последователни победи.

Тимът на Донкастър постигна равенство в предишния си двубой в първенството, а като гост е с 2 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.