Обосновани Футболни Прогнози

Бурж-Перона - Дижон

14 Август 2015 - 21:00
Бурж-Перона
Дижон
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 3-ия кръг на настоящето първенство в Лига 2 на Франция между отборите на Бурж-Перона и Дижон.

Време е да предоставя информация за днешната среща:

Бурж-Перона

Домакините от Бурж-Перона са на 18-та позиция в таблицата с временното подреждане без записана точка, след 2 поредни загуби на старта на новия шампионат по футбол, като в изиграните общо 2 мача са вкарали 2 гола в противниковата врата и са получили 5 попадения в своята мрежа. Пред собствените си горещи фенове Бурж-Перона е изиграл 1 мач, в който е записал една загуба, при голова разлика 1-3.

В последните си 2 мача в първенството тимът на Бурж-Перона има в актива си само 2 последователни загуби, което ясно показва моментната незадоволителна форма на тима, като са вкарали в противниковата мрежа 2 попадения и са инкасирали 5 попадения от своите съперници.

Дижон

Съставът на гостите от Дижон се намира на трето място в класирането с общ актив от 4 точки, след една победа и 1 равенство, като тима все още е без загуба от началото на първенството, като в изиграните 2 двубоя има голова разлика 3-0. При гостуванията си съставът е изиграл 1 мач до момента, в който е записал 1 равенство, при голова разлика 0-0.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Дижон са записали 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 2 гола.

Бурж-Перона - Дижон - преки срещи

.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на Бурж-Перона е в серия от 2 поредни поражения в Франция, а у дома има загуба в предишната си среща.

Съставът на Дижон постигна успех в предишната си среща в първенството, а при гостуванията си е с 3 последователни равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.