Обосновани Футболни Прогнози

КТП Котка - ВПС Вааса

3 Август 2015 - 18:30
КТП Котка
ВПС Вааса
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от 20-ия кръг на първенството в Вейкауслига на Финландия между тимовете на КТП Котка и ВПС Вааса. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Вепсу на домашния си терен.

Информацията за предстоящия футболен мач:

КТП Котка

Домакините от КТП Котка са 11-ти във временното подреждане с 15 точки, натрупани след 3 победи, 6 равенства и 10 загуби от старта на сезона, като в изиграните 19 срещи имат голова разлика 13-26. Като домакин съставът на КТП Котка е играл 8 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7-8.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на КТП Котка имат в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 4-7.

ВПС Вааса

Отборът на гостите от ВПС Вааса заема 12-та позиция във временното подреждане с общ актив от 10 точки, записани след 2 победи, 4 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 двубоя има отрицателна голова разлика 16-24. Далеч от дома съставът е играл 8 срещи до момента, в които има едно равенство и 7 загуби и все още не е постигнал нито една победа навън, реализирал е 5 попадения във вратата на своите домакини и е получил 13 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Вепсу е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 6-8.

КТП Котка - ВПС Вааса - директни двубои

В последните 5 изиграни мача между двата противника, тимът на КТП Котка е записал една победа, тима на ВПС Вааса също има спечеленa една победа, а 3 мача са завършили с равенство, при обща голова разлика 5-5. В последните 2 двубоя у дома с състава на Вепси, футболистите на КТП Котка имат 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините е в серия от 2 последователни поражения в Финландия, а на собствения си терен постигна равенство в предишната си среща.

Тимът на гостите стигна до равенство в предишния си двубой в Финландия, а като гост е с 2 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.