Обосновани Футболни Прогнози

Атлетико Тукуман - Гилермо Браун

2 Август 2015 - 23:30
Атлетико Тукуман
Гилермо Браун
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днеска ще се опитам да анализирам футболния двубой от 27-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Примера Б Насионал на Аржентина между футболните отбори на Атлетико Тукуман и Гилермо Браун. Атлетико Тукуман приемат на домашния си стадион гостуващия отбор на Гилермо Браун.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Атлетико Тукуман

Домакините от Атлетико Тукуман са 3-ти във временното класиране с актив от 48 точки, след 13 победи, 9 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 26 двубоя са отбелязали 39 попадения във вратата на съперниците си и са допуснали 23 попадения в собствената мрежа. На домашна сцена отборът има 13 срещи до момента, в които е записал 10 победи, 3 равенства и все още няма загуба у дома, вкарал е 25 гола във вратата на своите гости и е получил 8 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Атлетико Тукуман са постигнали 5 победи и една загуба, при голова разлика вкарани 13 гола и получени 5 гола.

Гилермо Браун

Отборът на гостите от Гилермо Браун е на 19-то място в таблицата с временното класиране с общ сбор от 29 точки, от 6 победи, 11 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 двубоя е отбелязал 28 попадения в мрежата на съперниците си и е позволил да му отбележат 33 попадения в собствената мрежа. Като гост тимът е изиграл 13 двубоя, в които е записал една победа, 7 равенства и 5 загуби, реализирал е 11 попадения в противниковата врата и е допуснал 18 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Примера Б Насионал съставът на Гилермо Браун има на сметката си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 9-9.

Атлетико Тукуман - Гилермо Браун - директни двубои

В предишните 3 изиграни срещи между двата състава, Атлетико Тукуман има спечелени 2 победи, отбора на Гилермо Браун не е записал нито една победа, а една среща е завършил наравно, при обща голова разлика 6-3. В предишната среща у дома срещу Гилермо Браун, играчите на Атлетико Тукуман са постигнали една победа.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 3 последователни победи в Аржентина, а при домакинствата си е с 4 победи.

Отборът на гостите от Гилермо Браун допусна загуба в последния си мач в Аржентина, а на чужд терен записа равенство в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.