Обосновани Футболни Прогнози

Интер Турку - ХИК Хелзинки

29 Юни 2015 - 18:30
Интер Турку
ХИК Хелзинки
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.91
3 - 0
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от футболния мач между тимовете на Интер Турку и ХИК Хелзинки от 16-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Финландия в турнира Вейкауслига. Интер Турку излизат срещу противниковия отбор на ХИК Хелзинки на Веритас.

Време е да предоставя информация за днешния футболен двубой:

Интер Турку

Домакините се намират на 5-то място в класирането с 23 точки, след 6 победи, 5 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 15 мача са вкарали 25 гола и са позволили да им отбележат 16 гола в своята врата. У дома Интер Турку има 7 мача досега, в които има 5 победи, 2 равенства и нито една загуба у дома, реализирал е 17 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 5 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Вейкауслига отборът на Интер Турку е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 7 получени гола.

ХИК Хелзинки

Гостуващият отбор на ХИК Хелзинки се намира на първо място в таблицата с временното класиране с актив от 36 точки, след 10 победи, 6 равенства и 1 загуба от започването на първенството, като в изиграните общо 17 двубоя има положителна голова разлика 28-11. Навън съставът е играл 7 двубоя до момента, в които има 2 победи, 4 равенства и една загуба, при голова разлика 9-7.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на Клуба има на сметката си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, като са разписали в вратата на противниците си 11 попадения и са инкасирали 4 гола от противниковите футболни отбори.

Интер Турку - ХИК Хелзинки - директни двубои

В предишните 5 двубоя между двата противника, тимът на Интер Турку няма спечелена нито една победа, състава на ХИК Хелзинки има записани 3 успеха, а 2 двубоя са завършили наравно, при обща голова разлика 4-10. В предишните 2 срещи у дома с ХИК Хелзинки, играчите на Интер Турку нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините постигна реми в последния кръг в Финландия, а на собствения си стадион е в серия от 2 последователни успеха.

Отборът на гостите стигна до равенство в предишната си среща в шампионата на Финландия, а далеч от дома е с 2 поредни равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.91 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.