Обосновани Футболни Прогнози

Стабек - Стрьомгодсет

27 Юни 2015 - 21:00
Стабек
Стрьомгодсет
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
3 - 2
позната футболни прогнози

Днеска забелязах изключително много задоволителните коефициенти в срещата от 14-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Норвегия в турнира Типелиген между футболистите на Стабек и Стрьомгодсет. Сините посрещат на Надеруд гостуващия футболен отбор на Стрьомгодсет.

Стига приказки време е за информацията за предстоящата футболна среща:

Стабек

Стабек се намират на второ място във временното класиране с актив от 27 точки, от 8 победи, 3 равенства и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните 13 мача са успели да отбележат 23 гола и са допуснали 12 попадения в собствената мрежа. Като домакин съставът е изиграл 6 двубоя до момента, в които има 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, вкарал е 12 гола във вратата на гостуващите тимове и е получил 6 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Стабек имат в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 14 гола и получени 9 гола.

Стрьомгодсет

Отборът на гостите от Стрьомгодсет се намира на 7-ма позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 21 точки, постигнати след 6 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 двубоя има голова разлика 21-22. Като гост тимът има 7 мача, в които има 2 победи, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 9-16.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Стрьомгодсет има записани 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 8-8.

Стабек - Стрьомгодсет - преки двубои

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата съперника, съставът на Стабек има записани 2 победи, а състава на Стрьомгодсет е записал 3 успеха, при общо голово съотношение 7-9. В последните 2 срещи у дома с отбора на Стрьомгодсет, играчите на Стабек са постигнали 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Стабек постигна равенство в последната си среща в шампионата, а на собствения си терен има успех в предишната си среща.

Съставът на Стрьомгодсет е с 3 успеха в шампионата на Норвегия, а при визитите си постигна успех в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.