Обосновани Футболни Прогнози

Уленсакер Киса - Ода

13 Юни 2015 - 16:00
Уленсакер Киса
Ода
Прогноза: 1
Коефициент: 1.22
3 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от поредния кръг на настоящето първенство в Норвегия в турнира Втора Дивизия - Група 3 между футболните отбори на Уленсакер Киса и Ода. Треньора на домакините извежда на УКИ Арена своите играчи срещу Ода.

Информацията за днешната футболна среща:

Уленсакер Киса

Домакините се намират на върха в таблицата с общ сбор от 17 точки, от 5 победи, 2 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 8 мача са успели да реализират 17 гола и са инкасирали 11 гола в своята врата. На своя терен Уленсакер Киса е играл 4 мача досега, в които има 3 победи, 1 равенство и все още няма поражение у дома, отбелязал е 11 гола в противниковата врата и е получил 6 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Уленсакер Киса има записани 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са вкарали в противниковата мрежа 12 гола и са допуснали 9 попадения от съперниците си.

Ода

Отборът на гостите от Ода се намира на 12-то място в таблицата с временното класиране с общ актив от 9 точки, след 3 победи и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните 8 двубоя е отбелязал 17 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 22 гола във вратата си. Далеч от дома тимът има 4 мача до момента, в които има 4 поредни загуби, отбелязал е 6 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 13 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Втора Дивизия - Група 3 играчите на Ода имат в актива си 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 14 гола и получени 19 гола.

Уленсакер Киса - Ода - директни срещи

.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Уленсакер Киса допусна загуба в последната си среща в първенството, а при домакинствата си записа равенство в предишната си среща.

Отборът на гостите постигна успех в последния си мач в Норвегия, а на чужд терен е с 4 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.22 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.