Обосновани Футболни Прогнози

Расинг Сантандер - Понферадина

31 Май 2015 - 19:00
Расинг Сантандер
Понферадина
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между Расинг Сантандер и Понферадина от 41-ия кръг на футболния шампионат в Сегунда Дивисион на Испания.

Накратко факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Расинг Сантандер

Расинг Сантандер заемат 18-та позиция в таблицата с 41 точки, записани след 11 победи, 8 равенства и 21 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 40 срещи са отбелязали 41 гола и са позволили да им отбележат 52 попадения в собствената мрежа. У дома отборът има 20 мача досега, в които е записал 6 победи, 4 равенства и 10 загуби, отбелязал е 20 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 25 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Расинг Сантандер има в актива си 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 8-12.

Понферадина

Гостуващият отбор на Понферадина заема 7-ма позиция в таблицата с временното класиране с актив от 56 точки, след 15 победи, 11 равенства и 14 загуби от старта на първенството, като в изиграните 40 срещи е отбелязал 53 попадения в противниковата врата и е получил 50 гола в мрежата си. При визитите си тимът е изиграл 20 мача досега, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 11 загуби, при голова разлика 18-30.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Понферадина имат на сметката си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 4-7.

Расинг Сантандер - Понферадина - преки срещи

В предишните 3 изиграни сблъсъка между двата състава, Расинг Сантандер е спечелил 1 победа, отбора на Понферадина не е записал нито 1 победа, а 2 двубоя са завършили реми, при обща голова разлика 5-4. В предишната среща на своя стадион с Понферадина, футболистите на Расинг Сантандер са записали една победа.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините постигна успех в предишния кръг в първенството, а на собствения си терен допусна загуба в последния си двубой.

Тимът на Понферадина постигна победа в предишния кръг в шампионата на Испания, а на чужд терен е в серия от 3 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.