Обосновани Футболни Прогнози

Милан - Торино

24 Май 2015 - 21:45
Милан
Торино
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от 37-ия кръг на футболния сезон в Серия А на Италия между футболните тимове на Милан и Торино.

Но нека да разгледаме информацията за днешната среща:

Милан

Домакините от Милан се намират на 11-то място в класирането с актив от 46 точки, записани след 11 победи, 13 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 36 мача са отбелязали 50 попадения във вратата на съперниците си и са допуснали 49 гола в мрежата си. Като домакин Червено-черните има 18 мача, в които има 8 победи, 5 равенства и 5 загуби, реализирал е 27 попадения в противниковата врата и е получил 19 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 официални двубоя в Серия А тимът на Червено-черните има на сметката си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 6-12.

Торино

Съставът на гостите от Торино е 9-ти в класирането с актив от 51 точки, от 13 победи, 12 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 36 срещи има положителна голова разлика 43-42. Далеч от дома отборът е изиграл 18 срещи до момента, в които има 6 победи, 5 равенства и 7 загуби, вкарал е 23 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 28 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Серия А играчите на Биковете са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8-10.

Милан - Торино - преки мачове

В предишните 5 срещи между двата отбора, тимът на Милан е спечелил 2 успеха, състава на Торино не е спечелил нито една победа, а в 3 срещи двата тима са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 9-6. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу тима на Торино, играчите на Милан са постигнали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините има загуба в последния кръг в Италия, а на собствения си терен има победа в предишния си мач.

Съставът на Торино има успех в предишния си двубой в първенството, а далеч от дома има загуба в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.