Обосновани Футболни Прогнози

Сошо - Валансиен

15 Май 2015 - 21:30
Сошо
Валансиен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще се състои мача от 37-ия кръг на футболното първенство в Франция в турнира Лига 2 между Сошо и Валансиен. Треньора на домакините извежда на Стад Огюст Бонал своите футболисти срещу ВА.

Стига приказки време е за статистиката за днешния футболен двубой:

Сошо

Играчите на отбора домакин са на 9-то място в класирането с актив от 51 точки, натрупани след 13 победи, 12 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 36 срещи имат положителна голова разлика 38-35. Като домакин Сошо има 18 мача, в които има 7 победи, 5 равенства и 6 загуби, вкарал е 18 гола в противниковата врата и е получил 16 гола в собствената врата.

В последните си 6 официални срещи в Лига 2 тимът на Сошо има на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 4-8.

Валансиен

Отборът на гостите от Валансиен е на 16-то място в таблицата с актив от 38 точки, от 9 победи, 11 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните общо 36 мача е реализирал 31 попадения и е позволил да му вкарат 49 гола в собствената мрежа. На чужд терен тимът е изиграл 18 срещи, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 9 загуби, вкарал е 10 попадения във вратата на посрещащите го отбори и е допуснал 23 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на ВА имат в актива си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 6 гола и са получили 7 гола.

Сошо - Валансиен - директни двубои

В последната среща между двата състава, отборът на Сошо е постигнал 1 победа, а отбора на Валансиен няма спечелена нито 1 победа.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините постигна реми в предишната си среща в шампионата на Франция, а у дома е с 2 поредни загуби.

Тимът на гостите от Валансиен стигна до равенство в последния си двубой в шампионата, а при визитите си е в серия от 2 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.