Обосновани Футболни Прогнози

Унион Берлин - Ерцгебирге Ауе

9 Май 2015 - 14:00
Унион Берлин
Ерцгебирге Ауе
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от 32-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Втора Бундеслига на Германия между футболните тимове на Унион Берлин и Ерцгебирге Ауе. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Ерцгебирге Ауе на Алтен Фюрстерей.

Накратко информацията за днешната среща:

Унион Берлин

Железните са 8-ми в таблицата с временното класиране с 41 точки, записани след 10 победи, 11 равенства и 10 загуби от старта на сезона, като в изиграните 31 срещи имат отрицателна голова разлика 40-48. На своя терен Железните е играл 15 двубоя досега, в които е записал 7 победи, 5 равенства и 3 загуби, реализирал е 21 гола във вратата на съперниците си и е получил 19 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Железните имат на сметката си 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 10 вкарани и 6 получени гола.

Ерцгебирге Ауе

Гостуващият отбор на Ерцгебирге Ауе заема 16-та позиция във временното класиране с 31 точки, натрупани след 8 победи, 7 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните 31 двубоя има голова разлика 28-44. Навън съставът е играл 15 мача до момента, в които е записал 2 победи, 5 равенства и 8 загуби, при голова разлика 10-23.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Бундеслига отборът на Ерцгебирге Ауе има в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 7-6.

Унион Берлин - Ерцгебирге Ауе - преки срещи

В последните 5 мача между двата тима, тимът на Унион Берлин е записал 3 победи, отбора на Ерцгебирге Ауе има постигнатa една победа, а един сблъсък е завършил реми, при обща голова разлика 9-5. В последните 2 срещи на своя терен срещу отбора на Ерцгебирге Ауе, Домакините от Унион Берлин са записали 2 победи.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на Унион Берлин постигна успех в предишната си среща в първенството, а при домакинствата си е в серия от 2 поредни равни срещи.

Отборът на гостите постигна успех в последната си среща в Германия, а далеч от дома има загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.