Обосновани Футболни Прогнози

Касереньо - Мелия

3 Май 2015 - 13:00
Касереньо
Мелия
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от поредния кръг на текущият футболен сезон в Испания в турнира Сегунда Дивисион Б Група 4 между футболните отбори на Касереньо и Мелия. Играчите на Касереньо излизат срещу противниковия футболен отбор на Мелия на Естадио Принц Филип.

Но нека да разгледаме статистиката за днешния футболен мач:

Касереньо

Домакините са 13-ти в класирането с актив от 40 точки, събрани след 12 победи, 4 равенства и 19 загуби през сезона, като в изиграните 35 двубоя са отбелязали 43 попадения във вратата на противниците си и са получили 52 гола в своята мрежа. У дома съставът на Касереньо има 17 срещи, в които е записал 11 победи и 6 загуби, вкарал е 30 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 16 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Касереньо са постигнали 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 3-9.

Мелия

Гостуващият състав на Мелия е 7-ми в таблицата с актив от 53 точки, след 13 победи, 14 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 35 мача е вкарал 46 гола и е получил 42 гола в своята мрежа. Навън отборът е изиграл 17 срещи досега, в които има 5 победи, 5 равенства и 7 загуби, вкарал е 21 гола в мрежата на приемащите го състави и е получил 26 гола във вратата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Мелия са записали 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали 9 попадения и са допуснали 6 попадения.

Касереньо - Мелия - директни срещи

В последните 5 играни сблъсъка между двата съперника, Касереньо има постигнати 2 победи, отбора на Мелия има записанa 1 победа, а в 2 срещи двата съперника са си поделили точките, при общо голово съотношение 4-3. В последните 2 срещи у дома с Мелия, Домакините от Касереньо са записали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините допусна неуспех в последния кръг в шампионата на Испания, а на своя стадион има успех в предишната си среща.

Тимът на гостите от Мелия постигна победа в предишната си среща в първенството на Испания, а като гост е в серия от 2 поредни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.