Обосновани Футболни Прогнози

Ливорно - Модена

28 Април 2015 - 21:30
Ливорно
Модена
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка между футболните тимове на Ливорно и Модена от 38-ия кръг на текущото футболно първенство в Серия Б на Италия. Треньора на домакините извежда на Армандо Пичи своите играчи срещу Модена.

Накратко факти и статистика за предстоящия двубой:

Ливорно

Ливорно са 9-ти в класирането с актив от 53 точки, постигнати след 14 победи, 11 равенства и 12 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 37 двубоя са реализирали 52 попадения в противниковата врата и са получили 43 попадения в мрежата си. Пред своите горещи фенове Ливорно е изиграл 18 срещи до момента, в които има 10 победи, 4 равенства и 4 загуби, вкарал е 34 попадения в мрежата на съперниците си и е допуснал 17 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Ливорно са постигнали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-7.

Модена

Гостуващият отбор на Модена заема 13-та позиция в класирането със събрани 45 точки, събрани след 10 победи, 15 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 37 двубоя е вкарал 33 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 30 попадения в своята мрежа. На чужд терен отборът има 18 срещи досега, в които има 3 победи, 6 равенства и 9 загуби, вкарал е 14 попадения във вратата на своите домакини и е получил 20 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Серия Б играчите на Модена имат записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 7-5.

Ливорно - Модена - директни срещи

В последните 5 мача между двата състава, Ливорно няма нито една победа, отбора на Модена има спечелени 3 победи, а 2 мача са завършили реми, при обща голова разлика 3-6. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу отбора на Модена, футболистите на Ливорно нямат победа, едно равенство и една загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на Ливорно е с 3 равенствa в Италия, а на собствения си терен записа равенство в последната си среща.

Тимът на гостите от Модена постигна победа в предишния кръг в първенството на Италия, а като гост е с 2 последователни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.