Обосновани Футболни Прогнози

Про Верчели - Латина

25 Април 2015 - 16:00
Про Верчели
Латина
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя между съставите на Про Верчели и Латина от поредния кръг на футболното първенство в Италия в турнира Серия Б. Треньора на домакините извежда на Силвио Пиола своите футболисти срещу Латина.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия футболен двубой:

Про Верчели

Домакините заемат 18-та позиция в класирането с общ сбор от 41 точки, от 10 победи, 11 равенства и 15 загуби от започването на сезона, като в изиграните 36 срещи са реализирали 39 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им вкарат 50 гола във вратата си. На собствения си терен отборът на Про Верчели е изиграл 18 срещи досега, в които е записал 8 победи, 8 равенства и 2 загуби, вкарал е 25 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 16 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Про Верчели е записал една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вмъкнали на противника си 8 попадения и са получили 9 попадения.

Латина

Гостуващият тим на Латина се намира на 16-то място в класирането с актив от 41 точки, постигнати след 9 победи, 14 равенства и 13 загуби от старта на сезона, като в изиграните 36 двубоя е реализирал 32 гола в противниковата врата и е допуснал 36 гола в собствената мрежа. Далеч от дома съставът е играл 18 срещи, в които е записал 2 победи, 9 равенства и 7 загуби, при голова разлика 11-15.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Латина са записали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 8-9.

Про Верчели - Латина - директни двубои

В предишният сблъсък между двата съперника, Про Верчели няма спечелена нито една победа, Латина също няма нито една победа, а една среща е завършил при равен резултат.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Про Верчели е с 3 поредни равенствa в шампионата, а на собствения си терен е с 2 равни срещи.

Отборът на Латина е в серия от 2 поражения в шампионата на Италия, а като гост има неуспех в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.