Обосновани Футболни Прогнози

Пиза - СПАЛ

13 Април 2015 - 21:45
Пиза
СПАЛ
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата между тимовете на Пиза и СПАЛ от 35-ия кръг на футболния сезон в Лега Про Група B - Център на Италия. Пиза излизат срещу противниковия футболен отбор на СПАЛ на своя терен.

Но стига общи приказки време е за фактите за днешния двубой:

Пиза

Пиза заемат 5-то място във временното класиране с 52 точки, от 14 победи, 10 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 33 срещи са отбелязали 36 попадения във вратата на противниците си и са допуснали 25 попадения в мрежата си. Като домакин тимът на Пиза е играл 16 мача, в които има 7 победи, 4 равенства и 5 загуби, отбелязал е 15 гола в противниковата врата и е получил 11 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 официални срещи в Лега Про Група B - Център съставът на Пиза е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 4 гола и са допуснали 7 гола от противниковите тимове.

СПАЛ

Съставът на гостите от СПАЛ е 7-ми във временното подреждане с актив от 49 точки, след 14 победи, 7 равенства и 12 загуби от старта на първенството, като в изиграните 33 срещи има положителна голова разлика 37-28. На чужд терен тимът е изиграл 16 мача досега, в които е записал 6 победи, 3 равенства и 7 загуби, реализирал е 19 гола в противниковата врата и е получил 17 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Лега Про Група B - Център играчите на СПАЛ са записали 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, като са записали в мрежата на своите противници 12 попадения и са допуснали 0 попадения от противниковите футболни тимове.

Пиза - СПАЛ - директни мачове

В последната среща между двата тима, тимът на Пиза е постигнал една победа, а състава на СПАЛ няма записана нито една победа.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Пиза постигна равенство в последния си двубой в първенството, а на своя стадион записа реми в последния си двубой.

Отборът на СПАЛ е в серия от 5 поредни победи в шампионата, а далеч от дома е с 2 победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.