Обосновани Футболни Прогнози

Падерборн - Аугсбург

11 Април 2015 - 16:30
Падерборн
Аугсбург
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
2 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои футболния мач между тимовете на Падерборн и Аугсбург от 28-ия кръг на сезона в Бундеслига на Германия. Играчите на Падерборн приемат на Бентелер Арена противниковия футболен отбор на Аугсбург.

Стига приказки време е за статистиката за днешния мач:

Падерборн

Футболистите на отбора домакин са 17-ти във временното класиране с общ актив от 24 точки, от 5 победи, 9 равенства и 13 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 27 двубоя са реализирали 23 гола и са допуснали 52 попадения в мрежата си. На своя стадион съставът на Падерборн е изиграл 13 срещи досега, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 5 загуби, отбелязал е 15 попадения във вратата на гостуващите отбори и е позволил да му отбележат 23 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Падерборн са постигнали 1 равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, като са вкарали 0 попадения и са получили 17 попадения.

Аугсбург

Гостуващият отбор на Аугсбург е 6-ти в таблицата с 39 точки, след 12 победи, 3 равенства и 12 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 27 двубоя е реализирал 33 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 34 гола в мрежата си. Навън съставът е играл 13 мача досега, в които е записал 4 победи и 9 загуби, вкарал е 8 гола във вратата на своите домакини и е получил 16 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Бундеслига футболистите на Аугсбург имат на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 3 гола и получени 7 гола.

Падерборн - Аугсбург - директни мачове

В последният мач между двата тима, Ес Це Пе няма нито една победа, а отбора на Аугсбург е записал една победа.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на Падерборн допусна поражение в последната си среща в шампионата, а у дома стигна до равенство в последната си среща.

Тимът на гостите от Аугсбург записа равенство в последната си среща в шампионата на Германия, а далеч от дома е с 3 поражения.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.