Обосновани Футболни Прогнози

Донкастър - Брадфорд Сити

3 Април 2015 - 21:45
Донкастър
Брадфорд Сити
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 3
непозната футболни прогнози

Днеска ще се изиграе футболния мач между футболните отбори на Донкастър и Брадфорд Сити от 40-ия кръг на сезона в Англия в турнира Първа Лига. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Брадфорд Сити на домашния си стадион.

Факти и данни за днешния двубой:

Донкастър

Донкастър са на 11-та позиция в класирането с 53 точки, натрупани след 14 победи, 11 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 38 мача са реализирали 48 гола и са позволили да им отбележат 48 гола в своята мрежа. У дома тимът на Донкастър е изиграл 19 двубоя досега, в които има 6 победи, 4 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 18-23.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Донкастър имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 8 получени гола.

Брадфорд Сити

Съставът на гостите от Брадфорд Сити е 10-ти в таблицата с актив от 54 точки, след 14 победи, 12 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 38 срещи е вкарал 48 попадения и е допуснал 43 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът е играл 18 срещи досега, в които е записал 7 победи, 6 равенства и 5 загуби, вкарал е 23 гола в противниковата врата и е допуснал 19 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Лига съставът на Брадфорд Сити е постигнал 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 7-5.

Донкастър - Брадфорд Сити - преки срещи

В последните 5 изиграни мача между двата отбора, отборът на Донкастър е записал 2 победи, Брадфорд Сити има постигнатa една победа, а 2 двубоя са завършили наравно, при обща голова разлика 9-8. В предишните 2 двубоя у дома с Брадфорд Сити, играчите на Донкастър нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините постигна победа в последната си среща в първенството, а на собствения си терен е с 2 последователни загуби.

Съставът на Брадфорд Сити допусна неуспех в предишната си среща в Англия, а като гост е с 2 поредни равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.