Обосновани Футболни Прогнози

Ливорно - Виртус Ланчиано

2 Април 2015 - 21:30
Ливорно
Виртус Ланчиано
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача между футболните тимове на Ливорно и Виртус Ланчиано от поредния кръг на футболния сезон в Италия в турнира Серия Б. Треньора на домакините извежда на Армандо Пичи своите играчи срещу Виртус Ланчиано.

Време е за фактите за днешната среща:

Ливорно

Ливорно са 8-ми в класирането с 47 точки, записани след 13 победи, 8 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 33 срещи имат положителна голова разлика 47-39. Като домакин Ливорно е играл 16 мача до момента, в които има 9 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 33-17.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия Б отборът на Ливорно е записал 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 3-8.

Виртус Ланчиано

Гостуващият тим на Виртус Ланчиано е 10-ти в таблицата с временното класиране с 46 точки, натрупани след 10 победи, 16 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 33 двубоя има голова разлика 46-39. На чужд терен съставът има 16 срещи досега, в които има 2 победи, 10 равенства и 4 загуби, отбелязал е 19 попадения във вратата на посрещащите го отбори и е получил 22 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Серия Б играчите на Виртус Ланчиано са постигнали 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 7 вкарани и 6 получени гола.

Ливорно - Виртус Ланчиано - преки срещи

В предишните 3 сблъсъка между двата състава, Ливорно има спечеленa 1 победа, отбора на Виртус Ланчиано също е постигнал една победа, а в един сблъсък двата състава не са съумели да се победят, при обща голова разлика 3-2. В последната среща на своя стадион срещу тима на Виртус Ланчиано, футболистите на Ливорно имат 1 победа.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините е в серия от 3 последователни поражения в шампионата, а у дома има поражение в последната си среща.

Отборът на гостите от Виртус Ланчиано постигна победа в последния си двубой в шампионата, а далеч от дома допусна поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.