Обосновани Футболни Прогнози

Газиантепспор - Трабзонспор

16 Март 2015 - 20:00
Газиантепспор
Трабзонспор
Прогноза: X2
Коефициент: 1.33
2 - 0
непозната футболни прогнози

Днес ще дам прогноза за футболната среща между тимовете на Газиантепспор и Трабзонспор от 25-ия кръг на сезона в Супер Лига на Турция. Играчите на Газиантепспор излизат срещу гостуващите футболисти на Трабзонспор на своя стадион.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен сблъсък:

Газиантепспор

Домакините от Газиантепспор са на 11-та позиция във временното подреждане с актив от 28 точки, натрупани след 8 победи, 4 равенства и 11 загуби от старта на сезона, като в изиграните 23 мача са успели да реализират 21 попадения във вратата на съперниците си и са получили 32 гола в мрежата си. На домашна сцена Соколите е изиграл 12 двубоя, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 6 загуби, вкарал е 8 попадения във вратата на своите гости и е получил 16 гола във вратата си.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Газиантепспор има в актива си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 2-11.

Трабзонспор

Гостуващият тим на Трабзонспор е 6-ти в таблицата с актив от 40 точки, събрани след 10 победи, 10 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 срещи има голова разлика 46-36. Навън тимът има 11 мача до момента, в които е записал 2 победи, 7 равенства и 2 загуби, вкарал е 16 гола във вратата на приемащите го тимове и е позволил да му отбележат 15 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Супер Лига отборът на Трабзонспор има на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 14 вкарани и 7 получени гола.

Газиантепспор - Трабзонспор - директни срещи

В предишните 5 играни срещи между двата съперника, тимът на Газиантепспор има постигнати 2 успеха, Трабзонспор също е постигнал 2 победи, а една среща е завършил реми, при общо голово съотношение 10-12. В последните 2 срещи пред своите почитатели срещу тима на Червено-сините, футболистите на Газиантепспор имат 2 победи.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините от Газиантепспор постигна равенство в предишния си двубой в шампионата, а на собствения си стадион е в серия от 3 последователни поражения.

Отборът на гостите е в серия от 2 последователни победи в първенството на Турция, а на чужд терен има победа в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.