Обосновани Футболни Прогнози

Месина - Мелфи

11 Март 2015 - 15:30
Месина
Мелфи
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача между Месина и Мелфи от 29-ия кръг на футболното първенство в Лега Про Група С - Юг на Италия. Играчите на Месина излизат срещу Мелфи на своя терен.

Но стига общи приказки време е за фактите за днешния двубой:

Месина

Играчите на домакините от Месина се намират на 16-та позиция в класирането с 25 точки, постигнати след 5 победи, 10 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 срещи имат голова разлика 29-44. На своя стадион съставът е изиграл 14 срещи до момента, в които има 4 победи, 5 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 18-24.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Месина е записал едно равенство и 5 загуби и не са записали нито една победа, при голова разлика 5 вкарани и 14 получени гола.

Мелфи

Гостуващият тим на Мелфи е 15-ти във временното подреждане с 28 точки, след 6 победи, 12 равенства и 10 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 28 двубоя е успял да вкара 27 попадения в мрежата на противниците си и е позволил да му вкарат 34 гола в мрежата си. Навън отборът е играл 14 двубоя, в които има една победа, 7 равенства и 6 загуби, реализирал е 7 попадения в противниковата врата и е получил 16 попадения във вратата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Мелфи имат записани една победа и 5 загуби, при голова разлика 6-11.

Месина - Мелфи - директни двубои

В последният мач между двата съперника, Месина няма записана нито една победа, отбора на Мелфи също няма спечелена нито една победа, а един сблъсък е завършил наравно.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на Месина е с 4 поражения в Италия, а на собствения си терен допусна неуспех в предишната си среща.

Тимът на Мелфи постигна победа в последния кръг в Италия, а при гостуванията си е в серия от 3 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.