Обосновани Футболни Прогнози

Йънг Аякс - Алмере Сити

9 Март 2015 - 21:00
Йънг Аякс
Алмере Сити
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.45
3 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от поредния кръг на настоящето първенство в Холандия в турнира Ерсте Дивизи между отборите на Йънг Аякс и Алмере Сити. Йънг Аякс приемат на Шпортпарк де Тоекомст гостуващия футболен отбор на Алмере Сити.

Време е за фактите за предстоящия футболен мач:

Йънг Аякс

Йънг Аякс заемат 11-та позиция в класирането с общ сбор от 40 точки, от 10 победи, 10 равенства и 7 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 27 срещи имат голова разлика 55-50. На домашна сцена тимът е изиграл 13 мача до момента, в които е записал 7 победи, 4 равенства и 2 загуби, отбелязал е 30 гола в противниковата мрежа и е допуснал 20 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Ерсте Дивизи отборът на Йънг Аякс е записал 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 14-14.

Алмере Сити

Гостуващият състав на Алмере Сити е 10-ти в класирането с общ сбор от 41 точки, събрани след 12 победи, 5 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 срещи е успял да отбележи 50 попадения и е инкасирал 42 гола в мрежата си. На чужд терен отборът има 14 двубоя, в които има 6 победи, 1 равенство и 7 загуби, при обща голова разлика 24-26.

В последните си 6 официални двубоя в Ерсте Дивизи тимът на Алмере Сити е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са реализирали в мрежата на своите противници 12 попадения и са инкасирали 8 гола от играчите на своите съперници.

Йънг Аякс - Алмере Сити - преки срещи

В предишните 3 срещи между двата отбора, Йънг Аякс има записанa 1 победа, тима на Алмере Сити няма нито една победа, а 2 мача са завършили с равенство, при общо голово съотношение 5-2. В предишната среща на своя стадион с тима на Алмере Сити, играчите на Йънг Аякс нямат победа и едно равенство.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Йънг Аякс допусна неуспех в предишния си мач в първенството на Холандия, а на своя стадион има неуспех в предишната си среща.

Съставът на Алмере Сити записа равенство в предишната си среща в първенството на Холандия, а на чужд терен е с 2 победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.45 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.