Обосновани Футболни Прогнози

Фортуна Дюселдорф - Бохум

6 Март 2015 - 19:30
Фортуна Дюселдорф
Бохум
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболните отбори на Фортуна Дюселдорф и Бохум от 24-ия кръг на сезона в Втора Бундеслига на Германия. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу противниковия отбор на Бохум.

Ето и статистиката за предстоящия футболен сблъсък:

Фортуна Дюселдорф

Фортуна Дюселдорф заемат 5-то място във временното подреждане с общ сбор от 35 точки, събрани след 9 победи, 8 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 срещи имат голова разлика 35-30. У дома Фортуна Дюселдорф е играл 11 мача до момента, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 4 загуби, отбелязал е 16 гола в противниковата врата и е допуснал 20 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Фортуна Дюселдорф имат записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 8-10.

Бохум

Гостуващият отбор на Бохум е 12-ти в таблицата със събрани 28 точки, събрани след 5 победи, 13 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 23 мача е реализирал 35 попадения в мрежата на противниците си и е инкасирал 35 гола в своята мрежа. На чужд терен тимът е играл 11 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 4 загуби, при голова разлика 15-17.

В предишните си 6 официални срещи в Втора Бундеслига отборът на Фау Еф Ел е записал 1 победа, 4 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 8 гола.

Фортуна Дюселдорф - Бохум - директни мачове

В предишните 5 срещи между двата противника, тимът на Фортуна Дюселдорф е записал 2 победи, Бохум не е спечелил нито 1 победа, а 3 двубоя са завършили реми, при обща голова разлика 5-2. В последните 2 срещи на своя стадион с Бохум, Домакините от Фортуна Дюселдорф са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините има победа в предишния кръг в първенството, а при домакинствата си е с 2 поражения.

Тимът на гостите от Бохум е в серия от 2 последователни равни срещи в Германия, а на чужд терен стигна до реми в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.