Обосновани Футболни Прогнози

Павия - Лумецане

4 Март 2015 - 16:00
Павия
Лумецане
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между футболните тимове на Павия и Лумецане от 28-ия кръг на футболния шампионат в Италия в Лега Про Група А - Север. Играчите на Павия излизат срещу противниковия отбор на Лумецане на домашния си стадион.

Накратко факти и статистика за днешната футболна среща:

Павия

Павия са трети в класирането с 53 точки, постигнати след 16 победи, 6 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 мача имат голова разлика 48-33. На своя терен съставът има 14 мача до момента, в които е записал 10 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 33 гола в мрежата на гостуващите отбори и е позволил да му отбележат 17 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Лега Про Група А - Север футболистите на Павия са постигнали 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 13-8.

Лумецане

Гостуващият тим на Лумецане е 17-ти в класирането с актив от 27 точки, натрупани след 7 победи, 6 равенства и 13 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 26 срещи има отрицателна голова разлика 26-39. Навън отборът има 14 двубоя досега, в които има 3 победи, 1 равенство и 10 загуби, при обща голова разлика 10-24.

В последните си 6 официални срещи в Лега Про Група А - Север играчите на Лумецане са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали в противниковата врата 8 попадения и са получили 9 попадения от противниковите тимове.

Павия - Лумецане - директни срещи

В последният мач между двата отбора, Павия няма записана нито една победа, а отбора на Лумецане е спечелил една победа.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Павия е с 2 победи в първенството, а у дома има победа в последния си двубой.

Тимът на Лумецане е в серия от 2 последователни победи в Италия, а на чужд терен постигна победа в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.