Обосновани Футболни Прогнози

Оксер - Анже

2 Март 2015 - 21:30
Оксер
Анже
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днес ще обърна внимание на футболния сблъсък от 27-ия кръг на футболното първенство в Франция в Лига 2 между отборите на Оксер и Анже. Треньора на домакините извежда на Стад Абе Дешан своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Анже.

Факти и данни за предстоящата среща:

Оксер

Оксер са 10-ти във временното подреждане с общ сбор от 36 точки, постигнати след 8 победи, 12 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 25 срещи са вкарали 30 попадения във вратата на съперниците си и са позволили да им отбележат 25 попадения в собствената мрежа. У дома Оксер е изиграл 12 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 4 загуби, вкарал е 16 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 14 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Оксер са записали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 7-4.

Анже

Гостуващият състав на Анже е 5-ти в класирането с общ актив от 41 точки, събрани след 12 победи, 5 равенства и 8 загуби от началото на първенството, като в изиграните 25 срещи има положителна голова разлика 36-24. Навън тимът е играл 13 срещи, в които има 4 победи, 3 равенства и 6 загуби, при голова разлика 16-17.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 2 футболистите на Анже имат на сметката си 4 победи и 2 загуби, като са реализирали в противниковата мрежа 9 гола и са допуснали 4 попадения от противниковите футболни отбори.

Оксер - Анже - директни срещи

В последните 5 играни мача между двата отбора, тимът на Оксер няма нито една победа, Анже е постигнал 3 успеха, а 2 мача са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 4-8. В предишните 2 срещи на своя стадион с Анже, футболистите на Оксер нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Оксер записа реми в последния си мач в Франция, а у дома допусна загуба в последния си двубой.

Тимът на гостите има победа в последния си мач в Франция, а на чужд терен допусна неуспех в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.