Обосновани Футболни Прогнози

Леганес - Алкоркон

1 Март 2015 - 22:00
Леганес
Алкоркон
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 27-ия кръг на шампионата в Сегунда Дивисион на Испания между отборите на Леганес и Алкоркон. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу играчите на Алкоркон на своя терен.

Но стига общи приказки време е за статистиката за предстоящата среща:

Леганес

Футболистите на тима домакин се намират на 8-ма позиция в таблицата със събрани 38 точки, записани след 11 победи, 5 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 26 двубоя имат голова разлика 29-24. На домашна сцена тимът е играл 12 двубоя, в които е записал 8 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 20-7.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Леганес имат на сметката си 4 победи и 2 загуби, като са вкарали 8 гола и са получили 5 гола.

Алкоркон

Тимът на гостите от Алкоркон заема 13-то място във временното класиране с актив от 32 точки, натрупани след 8 победи, 8 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 срещи е вкарал 30 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 37 попадения в своята мрежа. Навън съставът е играл 12 срещи до момента, в които има 3 победи, 3 равенства и 6 загуби, при голова разлика 14-23.

В последните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион тимът на Алкоркон е записал 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 10 гола.

Леганес - Алкоркон - директни срещи

В предишната среща между двата противника, Леганес няма постигната нито една победа, а Алкоркон има постигнатa 1 победа.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от Леганес е в серия от 4 поредни успеха в първенството на Испания, а на своя стадион е с 4 победи.

Отборът на гостите от Алкоркон записа равенство в последната си среща в Испания, а на чужд терен е в серия от 2 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.