Обосновани Футболни Прогнози

Валенсия - Севиля

25 Януари 2015 - 22:00
Валенсия
Севиля
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
3 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между съставите на Валенсия и Севиля от 20-ия кръг на футболния шампионат в Примера Дивисион на Испания. Футболистите на Валенсия излизат срещу Севиля на Местая.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия футболен мач:

Валенсия

Футболистите на домакините са 5-ти във временното класиране с актив от 38 точки, постигнати след 11 победи, 5 равенства и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 19 мача са вкарали 35 гола в противниковата врата и са получили 17 гола в своята мрежа. На домашна сцена Прилепите е изиграл 10 срещи, в които е записал 8 победи, 1 равенство и 1 загуба, вкарал е 23 гола във вратата на гостуващите тимове и е позволил да му вкарат 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Примера Дивисион тимът на Прилепите има записани 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 11-5.

Севиля

Съставът на гостите от Севиля е 4-ти в таблицата с 39 точки, постигнати след 12 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 срещи е успял да отбележи 30 попадения във вратата на съперниците си и е получил 17 попадения в собствената мрежа. При гостуванията си отборът е играл 8 двубоя, в които е записал 5 победи и 3 загуби, вкарал е 11 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 12 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Примера Дивисион футболистите на Севиля имат на сметката си 5 победи, едно равенство и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 1 гола.

Валенсия - Севиля - преки мачове

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата съперника, Прилепите има записани 2 успеха, отбора на Севиля е постигнал 1 победа, а 2 двубоя са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 9-6. В предишните 2 мача у дома с Севиля, Домакините от Валенсия са записали 2 победи.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините има победа в последния си мач в Испания, а на собствения си терен е с 3 поредни успеха.

Тимът на гостите от Севиля е с 3 победи в Испания, а при визитите си е в серия от 2 успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.