Обосновани Футболни Прогнози

Авранш - Амиен

24 Януари 2015 - 19:00
Авранш
Амиен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
отложен

Днешната прогноза е за футболния мач от 18-ия кръг на текущият футболен шампионат в Франция в Лига Национал между футболните състави на Авранш и Амиен. Играчите на Авранш приемат на Стад Рене Феноулиер гостуващия отбор на Амиен.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешната футболна среща:

Авранш

Авранш се намират на 5-та позиция в таблицата с актив от 28 точки, натрупани след 8 победи, 4 равенства и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 17 двубоя имат положителна голова разлика 27-21. Пред собствените си горещи привърженици Авранш има 7 срещи, в които е записал 5 победи и 2 загуби, реализирал е 14 попадения в противниковата врата и е получил 9 гола в своята мрежа.

В последните си 6 официални мача в Лига Национал футболистите на Авранш са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са разписали 14 гола и са допуснали 12 гола.

Амиен

Съставът на гостите от Амиен е на 11-та позиция в класирането с актив от 23 точки, записани след 6 победи, 5 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 17 срещи е вкарал 24 гола и е инкасирал 23 попадения в собствената врата. Навън тимът е играл 7 двубоя досега, в които има 2 победи, 1 равенство и 4 загуби, вкарал е 6 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 9 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Амиен е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8-7.

Авранш - Амиен - директни мачове

.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Авранш има неуспех в предишната си среща в първенството, а на собствения си терен има победа в последния си двубой.

Тимът на гостите от Амиен допусна загуба в последния си мач в шампионата на Франция, а при визитите си постигна победа в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.