Обосновани Футболни Прогнози

Олдъм - Рочдейл

20 Януари 2015 - 21:45
Олдъм
Рочдейл
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.34
отложен

Прогнозата за днес е за сблъсъка между съставите на Олдъм и Рочдейл от поредния кръг на футболното първенство в Първа Лига на Англия. Олдъм излизат срещу Рочдейл на домашния си терен.

Информацията за днешната среща:

Олдъм

Домакините се намират на 12-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 34 точки, натрупани след 8 победи, 10 равенства и 6 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 24 двубоя са успели да отбележат 33 гола в мрежата на съперниците си и са допуснали 35 гола в мрежата си. Пред собствените си верни фенове отборът на Олдъм е изиграл 12 срещи до момента, в които има 5 победи, 4 равенства и 3 загуби, при голова разлика 18-18.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Лига тимът на Олдъм има на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 15 получени гола.

Рочдейл

Гостуващият тим на Рочдейл е 5-ти в класирането с актив от 37 точки, събрани след 11 победи, 4 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 25 двубоя има положителна голова разлика 45-33. На чужд терен отборът е играл 12 срещи до момента, в които има 7 победи, едно равенство и 4 загуби, вкарал е 28 гола във вратата на посрещащите го състави и е позволил да му вкарат 16 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Рочдейл имат записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 13 гола и получени 9 гола.

Олдъм - Рочдейл - директни срещи

В последните 5 сблъсъка между двата състава, Олдъм има записани 2 победи, тима на Рочдейл също има спечелени 2 успеха, а в един мач двата състава са си поделили точките, при общо голово съотношение 9-6. В предишните 2 мача пред своите фенове с Рочдейл, играчите на Олдъм са записали една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините постигна успех в предишния си мач в първенството, а на собствения си терен стигна до реми в предишния си двубой.

Съставът на гостите от Рочдейл е с 2 успеха в Англия, а като гост постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.34 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.