Обосновани Футболни Прогнози

Нумансия - Алкоркон

11 Януари 2015 - 13:15
Нумансия
Алкоркон
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 2
позната футболни прогнози

За днес мисля да дам прогноза за сблъсъка от 20-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Испания в турнира Сегунда Дивисион между отборите на Нумансия и Алкоркон. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу играчите на Алкоркон.

Време е да предоставя информация за днешната среща:

Нумансия

Футболистите на Нумансия са 10-ти в таблицата с 25 точки, записани след 6 победи, 7 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 19 двубоя са вкарали 29 попадения и са позволили да им вкарат 26 попадения в мрежата си. Пред собствените си верни фенове Рохийос има 9 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 3 загуби, вкарал е 16 гола в противниковата врата и е получил 17 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Нумансия са постигнали 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 15-10.

Алкоркон

Гостуващият състав на Алкоркон е 9-ти в таблицата с временното подреждане с 28 точки, след 8 победи, 4 равенства и 7 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 19 срещи е реализирал 23 гола и е допуснал 25 гола в собствената врата. На чужд терен съставът е играл 9 мача досега, в които има 3 победи, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 12-17.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион тимът на Алкоркон е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са записали в вратата на съперниците си 6 гола и са допуснали 4 гола от противниковите състави.

Нумансия - Алкоркон - директни срещи

В предишните 5 срещи между двата тима, Рохийос е спечелил една победа, тима на Алкоркон има спечелени 3 успеха, а един двубой е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 2-4. В последните 2 срещи на своя стадион с Алкоркон, футболистите на Нумансия нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Нумансия е с 3 поредни ремита в Испания, а при домакинствата си стигна до равенство в предишния си двубой.

Съставът на гостите стигна до равенство в последния си мач в Испания, а като гост допусна загуба в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.