Обосновани Футболни Прогнози

Евиан Тонон - Рен

10 Януари 2015 - 21:00
Евиан Тонон
Рен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой между футболните тимове на Евиан Тонон и Рен от поредния кръг на текущият футболен сезон в Франция в Лига 1. Евиан Тонон приемат на Парк де Спорт противниковия футболен отбор на Рен.

Но нека да разгледаме информацията за днешния футболен двубой:

Евиан Тонон

Евиан Тонон са 18-ти във временното подреждане с актив от 19 точки, натрупани след 6 победи, 1 равенство и 12 загуби през сезона, като в изиграните 19 срещи са реализирали 20 гола в противниковата врата и са инкасирали 33 гола в собствената мрежа. Пред собствените си горещи привърженици Евиан Тонон е изиграл 9 мача до момента, в които има 4 победи, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 11-12.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Евиан Тонон имат записани 2 победи и 4 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 8 попадения и са допуснали 11 попадения от съперниците си.

Рен

Отборът на гостите от Рен се намира на 9-то място във временното подреждане с актив от 28 точки, постигнати след 8 победи, 4 равенства и 7 загуби от началото на сезона, като в изиграните 19 мача е вкарал 21 попадения и е получил 24 попадения в мрежата си. При гостуванията си съставът има 10 мача до момента, в които има 3 победи, 3 равенства и 4 загуби, вкарал е 6 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 11 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Лига 1 съставът на Червено-черните има записани 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 6-10.

Евиан Тонон - Рен - директни двубои

В последните 5 сблъсъка между двата съперника, Евиан Тонон е записал 2 успеха, отбора на Рен също има записани 2 успеха, а в един сблъсък двата тима са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 8-10. В предишните 2 двубоя у дома с отбора на Рен, футболистите на Евиан Тонон са записали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Евиан Тонон е в серия от 4 поражения в Франция, а на своя стадион има неуспех в последната си среща.

Отборът на Рен е с 3 последователни загуби в шампионата на Франция, а далеч от дома има неуспех в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.