Обосновани Футболни Прогнози

Газелек Аячо - Лавал

21 Ноември 2014 - 21:00
Газелек Аячо
Лавал
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 15-ия кръг на футболното първенство в Лига 2 на Франция между футболните състави на Газелек Аячо и Лавал. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Лавал на домашния си стадион Стад Анж Казанова.

Информацията за предстоящия мач:

Газелек Аячо

Домакините са 6-ти в класирането с 22 точки, след 7 победи, 1 равенство и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 срещи имат отрицателна голова разлика 17-19. Като домакин тимът има 7 двубоя досега, в които е записал 5 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 10-7.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Газелек Аячо е записал 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 7 гола.

Лавал

Гостуващият тим на Лавал заема 10-та позиция във временното класиране с общ актив от 19 точки, постигнати след 3 победи, 10 равенства и една загуба от началото на първенството, като в изиграните общо 14 двубоя е успял да отбележи 16 попадения в мрежата на съперниците си и е получил 14 попадения в своята мрежа. При гостуванията си отборът е играл 7 срещи, в които има една победа, 5 равенства и 1 загуба, при голова разлика 6-6.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Лавал е записал 1 победа, 5 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 7-6.

Газелек Аячо - Лавал - преки двубои

В последните 2 изиграни двубоя между двата състава, Газелек Аячо има записани 2 победи, а тима на Лавал не е записал нито една победа, при обща голова разлика 5-2. В предишната среща пред своите почитатели срещу отбора на Лавал, футболистите на Газелек Аячо са постигнали една победа.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на Газелек Аячо има поражение в предишната си среща в Франция, а на своя стадион е с 4 победи.

Отборът на гостите от Лавал постигна равенство в последния кръг в първенството, а далеч от дома е с 3 последователни равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.