Обосновани Футболни Прогнози

Фарензе - Авеш

16 Ноември 2014 - 18:00
Фарензе
Авеш
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам сблъсъка между отборите на Фарензе и Авеш от поредния кръг на футболното първенство в Сегунда Лига на Португалия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия отбор на Авеш на Ещадио де Сан Луис.

Предоставям факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Фарензе

Футболистите на състава домакин са на 13-та позиция в таблицата с актив от 19 точки, записани след 5 победи, 4 равенства и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните 14 мача имат отрицателна голова разлика 10-12. Като домакин Фарензе е играл 7 срещи, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 5 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 4 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Лига отборът на Фарензе има на сметката си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали 5 попадения и са получили 6 попадения.

Авеш

Гостуващият състав на Авеш е 19-ти във временното класиране със събрани 16 точки, записани след 4 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 14 мача има отрицателна голова разлика 9-16. Като гост отборът има 6 двубоя досега, в които има едно равенство и 5 загуби и все още няма нито една победа навън, при обща голова разлика 1-9.

В предишните си 6 официални двубоя в Сегунда Лига съставът на Авеш има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 3 вкарани и 5 получени гола.

Фарензе - Авеш - преки мачове

В последните 2 изиграни срещи между двата противника, отборът на Фарензе няма нито 1 победа, отбора на Авеш има спечеленa една победа, а в един сблъсък двата съперника не са успели да се победят, при обща голова разлика 0-2. В предишната среща у дома срещу Авеш, Домакините от Фарензе нямат победа и едно равенство.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от Фарензе е в серия от 2 поредни равенствa в първенството на Португалия, а у дома има поражение в предишния си мач.

Съставът на Авеш постигна реми в последния си мач в Португалия, а далеч от дома има загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.